Systembytet till Statens servicecenters Primula flyttas fram till oktober 2018

Under våren var det planerat att två större, tekniktunga projekt skulle implementeras, övergången av lönetjänster till Statens servicecenter, SSC, och Ladok3. I takt med att projekten har fortlöpt har det blivit tydligt att det finns stora tekniska risker med att implementera båda projekt samtidigt. I och med det har förvaltningschefen beslutat att den tekniska övergången till SSC flyttas fram till början på oktober 2018.

Lunds universitets årshögtid 26 januari

* Lunds universitet välkomnar alla studenter, medarbetare och vänner till universitetets årshögtid den 26 januari 2018

Problem med e-post som skickas till Microsoft-adresser

Just nu har Lunds universitet problem med e-post som inte kommer fram till postlådor hos Microsofts e-posttjänster. Det rör sig främst om live-, hotmail-, och outlook-adresser, men även andra tjänster kan påverkas.

Ny hälso- och träningskurs för LU-medarbetare

Gerdahallen välkomnar alla anställda vid Lunds universitet till friskvårdsprojektet Aktiv LU-anställd 2018

Utvärdering av Lunds universitets 350-årsjubileum

Jubileet börjar nu närma sig sitt slut och Lunds universitet vill undersöka hur jubileet har tagits emot bland anställda, men även hos studenter och allmänhet.

Årets administrativa pristagare utsedda

Lunds universitets administrativa pris delas ut årligen för utmärkta administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller för service och effektivitet utöver det vanliga.

Inför nedstängning av Primula under våren 2018

I samband med att Statens servicecenter tar över hanteringen av lönetjänster via nya Primula kommer Primula att vara nedstängt i cirka fyra veckor, från mitten på mars till och med början på april 2018.

Var med och förbättra Universitetsbiblioteket

Vi som jobbar på UB vill att du som använder dig av UB:s lokaler, system och service ska ha en så bra upplevelse som möjligt. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp!